Uppdatering ang TUSEN MILJONER

Nu är hela mitt serieprojekt TUSEN MILJONER färdigtecknat – allt som allt tvåhundratrettio sidor blev det, uppdelade i sju kapitel. Berättelsen handlar, som beskrivits lite i tidigare inlägg, bland annat om ett alltför stort museum (i en alltför liten kommun) och en magisk vas som drar till sig allsköns skumma typer – en vit skåpbil, en konsultfirma, en kuriosabutik m.m.
Den handlar också om vad saker och ting egentligen är värda.
Nu ska allt redigeras i dator och fixas med, vilket också kommer att ta lite tid. Men även det ska ha ett slut, alltså. Så tipsa gärna din förläggarvän om detta strålande tillfälle att idka förlagsverksamhet!
Här är lite mer bilder:
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s